TAKE AWAY

gourmet sushi

Take Away

Sushi take away in Hillerød

Lækker sushi take away i Hillerød. Vi laver frisk sushi alle ugens dage, så du kan altid få stillet sulten, hvis du har trang til sushi.
Sushi er genial take away. Overalt i Nordsjælland har vi kunder, som henter deres sushi hos os, fordi de ved, at de får mad, som er tilberedt af de bedste og mest friske råvarer – smukt anrettet og lige til at sætte på bordet derhjemme eller tage med ud og nyde på farten. G’et i vores navn, GSushi, står for gourmet, og det er der en årsag til: Vores sushi er udsøgt og delikat, tilberedt efter alle sushikunstens regler.

Gourmet sushi take away midt i Hillerød

Vores sushi take away er populær i hele Nordsjælland, og det er ikke uden grund. Vi tilbyder nemlig sushi af højeste kvalitet – og hvis det skal være ekstra lækkert, kan du bestille vores gourmetsushi, som lige har fået et ekstra strejf af luksus. Det er nemt både at forudbestille og hente sushi take away i vores butik midt i Hillerød, eller også kan du bare droppe ind og bestille, så laver vi din mad, mens du venter. I vores menukort finder du masser af lækre muligheder for at få din yndlingssushi med hjem, uanset om du er til nigiri, maki eller sashimi.

Bestil, hent og nyd – sushi take away i Nordsjælland

Forkæl dig selv og dine nærmeste med lækker sushi take away fra GSushi i Hillerød. Vælg dine favoritter fra vores lækre menukort og hent dem midt i Hillerød. Take away bliver ikke nemmere og mere lækkert end sushi fra GSushi. Bestil og betal på hjemmesiden, og så er din sushi klar til at blive hentet som take away i Hillerød. Hvis du har spørgsmål til vores sushi, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 4830 3071.

BESØG OS

ARBEJDSTIDER

Mandag til lørdag
14 : 00
20 : 00
Søndag
15 : 00
20 : 00
kontakt

Skriv os en besked

ÅBNINGSTIDER:
Mandag til fredag fra kl. 14 – 20
Lørdag fra kl. 14 – 20 Søndag fra kl. 15 – 20

    Table Reservation