GOURMET SUSHI

gourmet sushi

Gourmet sushi nær Allerød

Skal du have sushi i aften? GSushi i Hillerød laver lækker sushi til dig, som sætter pris på kvalitet, også når det kommer til sushi. Allerød, Fredensborg, Birkerød – vores sushi tiltrækker stamkunder alle steder fra, som gerne vil have noget ekstra godt med hjem.

Havfrisk fisk og skaldyr, knasende sprøde grønsager og perfekt tilberedte ris udgør kernen i vores sushi. Skal det være ekstra luksus, skal du vælge vores gourmet sushi, som er ekstravagante varianter med f.eks. hummer og kammusling. Vælg GSushi, når du har lyst til sushi i Allerød.

Hent frisklavet sushi alle ugens dage

Vi har åbent alle ugens dage, så du kan altid få stillet din trang til sushi med vores store udvalg af frisklavede delikatesser. Du kan enten bestille din sushi i forvejen, så den er klar, når du kommer og henter din sushi i butikken nær Allerød, men du kan også vælge bare at komme forbi og bestille. Mens du venter, kan du følge med i kokkens arbejde med at lave frisk gourmetsushi bag disken, lige til at tage med hjem, eller snup en af vores tre siddepladser og nyd din sushi her.

Vælg mellem vores forskellige, lækre sushimenuer med frisk fisk, skaldyr og grønsager af bedste kvalitet. Lækkert og appetitligt anrettet, så der både er forkælelse for øjne og smagsløg.

GSushi i Hillerød – gourmet sushi nær Allerød

Laks, tun, rejer, kammuslinger, hummer – hvad er din favorit? Hos GSushi har vi alle de lækre varianter af sushi, du kan ønske dig – også nogle, du ikke har smagt andre steder. Bestil online og hent din sushi tæt på Allerød – vi bor centralt i Hillerød på Søndre Jernbanevej 3B.

Har du spørgsmål til vores sushi, kan du ringe til os på telefon 4830 3071. Vi ser frem til at forsyne dig med sushi af høj kvalitet, lige til at tage med hjem til Allerød.

Ønsker du sushi til din fest, kan vi også levere det. Læs mere her

BESØG OS

ARBEJDSTIDER

Mandag til lørdag
14 : 00
20 : 00
Søndag
15 : 00
20 : 00
kontakt

Skriv os en besked

ÅBNINGSTIDER:
Mandag til fredag fra kl. 14 – 20
Lørdag fra kl. 14 – 20 Søndag fra kl. 15 – 20

    Table Reservation