SUSHI TIL FEST

gourmet sushi

Sushi til fest

Bestil sushi til din fest

Bestil sushi til din fest! Ud over vores hovedbeskæftigelse, som er gourmet sushi/klassisk sushi take away, laver vi også fantastisk meget ud af huset/catering. Her får vi lov at gæste bredt i landskabet til diverse fester og arrangementer, hvor kunderne ønsker sushi til deres fest. Vi skræddersyr et tilbud i samarbejde med kunden efter kundens ønsker og behov. Vi laver sushi til fest både til private og erhverv. Ring for et uforpligtende tilbud på 4830 3071 eller skriv en mail til os på kontakt@gsushi.dk.

Gourmet sushi til din fest – med garanti for glade gæster

Sushi til fest er nemt at have med at gøre. Det bliver ikke koldt og skal ikke anrettes før servering. Vi leverer sushi på fade, lige til at sætte på bordet med det klassiske tilbehør: Soya, syltet ingefær og wasabi. Vi sammensætter menuen nøjagtig, som du ønsker det. Ring til os på telefon 4830 3071 og lad os få en snak om, hvordan du ønsker sushi til din fest eller arrangement. Vi tør godt garantere, at både du og dine gæster får tilfredsstillet både mavens og øjets sult med vores lækre og flot anrettede gourmet sushi, lige til at sætte på bordet, så festlighederne kan begynde.

Nytårsmenu i Hillerød

På årets sidste aften har sushi vundet mere og mere ind som festlig nytårsmenu. I Hillerød og omegn leverer vi hvert år sushi til fest i anledning af nytåret. Både store og små selskaber fejrer det nye års komme med lækker sushi, enten som en del af en menu eller som selve middagen. Flere og flere vælger at bestille sushi til natmad, da sushi og champagne er et virkelig godt makkerpar til midnatstimen, når det nye år ringes ind. Slip for at stå i køkkenet på årets sidste aften og lad os levere din nytårsmenu i Hillerød eller omegn. Bestil på telefon 4830 3071.

BESØG OS

ARBEJDSTIDER

Mandag til lørdag
14 : 00
20 : 00
Søndag
15 : 00
20 : 00
kontakt

Skriv os en besked

ÅBNINGSTIDER:
Mandag til fredag fra kl. 14 – 20
Lørdag fra kl. 14 – 20 Søndag fra kl. 15 – 20

    Table Reservation