Vi anbefaler

Gourmet sushi

Vi anbefaler

Hvor mange stykker sushi pr. voksen?
Indledningsvis skal vi ikke agere som smagsdommere for, hvor meget man skal spise konkret, men hvis vi skal tage udgangspunkt i den erfaring, vi har tilegnet os gennem årene, så er det 15 stykker som udgangspunkt pr. voksen person.

Bestil så meget, hjertet begærer
Vores menuer er kategoriseret fra 10 styk boks eller 10 styk gourmet, og det fortsætter i boks med klassisk sushi til op til max 50 styk boks og gourmet til 100 stykker. Man kan naturligvis bestille helt op til, hvad hjertet begærer, så længe det er et lige tal, da ruller bliver skåret i 6 eller 8 stykker. Der er altid mellem 2 og 4 stykker sushi ekstra i alle menuer.

Gourmet Sushi anbefaler

Hosomaki
Hosomaki
Lille rulle bestående af shari, nori (tang) og sushikokkens valg af råvarer
Uramaki
Uramaki
Inside- outside bestående af shari, nori (tang) og sushikokkens valg af råvarer. Til forskel fra de to andre slags ruller udgør risen det yderste lag.
Futomaki
Futomaki
Stor rulle bestående af shari, nori (tang) og sushikokkens valg af råvarer.
Topping – Maki
Topping – Maki
Uramaki med fisk, rejer eller avocado på toppen.
Nigiri
Nigiri
Nigiri sushi, håndformet sushi, også kendt som Edo-mae-sushi. Shari formes til en lille aflang risbolle, ovenpå lægges et stykke tane, som oftes er fisk eller skaldyr, men kun fantasien sætter grænser.
Gunkan
Gunkan
Gunkan omtales også som slagskibe sushi. Shari formes til en lille aflang risbolle. Et stykke nori (tang) lægges rundt om risbollen og fyld puttes i. Populært at bruge rogn, men alle slags råvarer kan bruges.
OBS!

Vi gør opmærksom på, at samtlige foto på hjemmesiden blot er et udkast til, hvordan maden kan se ud og er til information til gæster, som gerne vil lære betegnelser, navne og udseende på diverse ruller.

Billederne yder ikke ikke vores sushi retfærdighed i forhold til kvalitet, standard og udseende, så forhåbentlig bliver du glædeligt overrasket, når du ser vores sushi i virkeligheden.

BESØG OS

ARBEJDSTIDER

Mandag til lørdag
14 : 00
20 : 00
Søndag
15 : 00
20 : 00
kontakt

Skriv os en besked

ÅBNINGSTIDER:
Mandag til fredag fra kl. 14 – 20
Lørdag fra kl. 14 – 20 Søndag fra kl. 15 – 20

    Table Reservation