Værd at videOm Sushi

Hosomaki

Lille rulle bestående af shari*, nori (tang) og sushikokkens valg af råvarer

Uramaki

Inside- outside bestående af shari*, nori (tang) og sushikokkens valg af råvarer. Til forskel fra de to andre slags ruller udgør risen det yderste lag.

Futomaki

Stor rulle bestående af shari*, nori (tang) og sushikokkens valg af råvarer.

Topping- Maki

Uramaki med fisk, rejer eller avocado på toppen.

Nigiri

Nigiri sushi, håndformet sushi, også kendt som Edo-mae-sushi. Shari* formes til en lille aflang risbolle, ovenpå lægges et stykke tane*, som oftes er fisk eller skaldyr, men kun fantasien sætter grænser.

Gunkan

Gunkan omtales også som slagskibe sushi. Shari* formes til en lille aflang risbolle. Et stykke nori (tang) lægges rundt om risbollen og fyld puttes i. Det er populært at bruge rogn, men alle slags råvarer kan bruges

KONTAKT OS