Læs vores Handelsbetingelser

PRISER
Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.
BETALING
Der kan betales med Dankort, eDankort, VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, Maestro og JCB. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.
SIKKERHED
Epay, som vi benytter til betalingsgateway, bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.
PERSONDATA
Gourmet Sushi Nordsjælland er ansvarlig for indsamling og håndtering af data, dine oplysninger bliver aldrig videregivet til andre parter.
ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har købt en vare online, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode samt en oversigt over det købte. I tilfælde af, at du ikke modtager en ordrebekræftelse inden for 10 minutter, kontakt da Gourmet Sushi Nordsjælland telefonisk på telefon 4830 3071
LEVERING
Såfremt der opstår forsinkelse, bedes henvendelse rettet direkte til Gourmet Sushi Nordsjælland tlf. 4830 3071, vi forbeholder os dog altid retten til at levere +/- 45 minutter ifht. den tid maden er bestilt til.
FEJL OG MANGLER
Ved modtagelse af maden kontrolleres for fejl, mangler eller eventuelt manglende retter, og evt. reklamation skal rettes til Gourmet Sushi Nordsjælland.
Gourmet Sushi Nordsjælland tilstræber, at hjemmesiden fungerer optimalt, men Gourmet Sushi Nordsjælland kan ikke garantere, at hjemmeside samt telefon- og mailsystemer til enhver tid er fejlfrit og i drift. Såfremt der opleves fejl- og driftsforstyrrelser, kan Gourmet Sushi Nordsjælland altid kontaktes på telefon 4830 3071
FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven på mad fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen.
FIRMAINFO OG KONTAKT
Gourmet Sushi Nordsjælland
Søndre Jernbanegade 3B
3400 Hillerød
Tlf. 4830 3071
CVR-nr. 18 47 05 78
KONTAKT OS